Wij maken úw burgers in Roeselare

BURGER KING® opent nieuw restaurant in de Rodenbachstad

- Alle burger lovers van Roeselare, opgelet! Volgende week woensdag opent BURGER KING® ​ een gloednieuw restaurant op de Brugsesteenweg, op de plaats waar vroeger de villa van de bekende keukenbouwer Donald Muylle stond. Ook de Roeselarenaars kunnen vanaf nu dus ​ genieten van een flame-grilled burger en van BURGER KING®s specialiteiten zoals de legendarische WHOPPER®. Om deze opening extra speciaal te maken, heeft de hamburgerketen allerlei acties in petto.

Team BURGER KING® Roeselare klaar in de startblokken

Franchisenemer Piet Cremers staat alvast klaar om véél hongerige burger lovers te ontvangen in het nieuwe restaurant. Binnen is er plaats voor maar liefst 120 klanten en op het terras buiten kunnen 36 klanten plaatsnemen.

“Onze gemotiveerde medewerkers staan klaar om het beste van zichzelf te geven en klanten de unieke flame-grilled burgers aan te bieden waarvoor BURGER KING® bekend staat. Fans uit Roeselare en de bredere omgeving keken reikhalzend uit naar dit nieuwe restaurant,” klinkt het enthousiast bij Piet Cremers.

Verder kunnen klanten gebruik maken van 5 digitale bestelschermen en twee Coca-Cola Freestyle machines die, met enkele drukken op het scherm, zorgen voor meer dan 100 mogelijke frisdrankcombinaties. Zij die hun burger graag onderweg opeten of naar huis meenemen, kunnen gebruik maken van de drive-in.

Een nieuw restaurant boordevol leuke verrassingen

Franchisenemer Piet Cremers is vastberaden om er een speciale opening van te maken, vol toffe acties voor de eerste klanten.

Zo is er goed nieuws voor zij die tijdens de zomermaanden houden van een goede BBQ. Aangezien er nu een BURGER KING® komt in Roeselare, hebben mensen in de buurt geen BBQ meer nodig. De allerbeste flame-grilled ervaring vinden klanten toch in hun favoriete hamburgerrestaurant. Zij die tijdens hun lenteschoonmaak een oude BBQ terugvonden die ze niet meer gebruiken, mogen die op 31 maart en 1 april inleveren bij BURGER KING® Roeselare. In ruil hiervoor krijgen klanten één of meerdere bons waarmee ze tijdens de openingsweek recht hebben op een gratis WHOPPER®.

Ook tijdens de paasvakantie staat een leuke actie op het programma. Dan komt de troon van de KING voor twee weken (van 3 april tot en met 16 april) naar Roeselare en kunnen klanten een originele foto nemen of plaatsnemen op de troon.

Ten slotte krijgen klanten tijdens de openingsweek een scratch & win bon waarbij ze leuke gadgets of gratis producten kunnen winnen.


BURGER KING® Roeselare

  • Adres: Brugsesteenweg 347, 8800 Roeselare
  • Officiële opening : 5 april 2023.
  • Openingsuren : Maandag tot donderdag van 10u30 tot 23u00. Vrijdag en zaterdag tot 1u. Zondag tot 23u.

Bij eventuele vragen over deze opening, aarzel niet ons te contacteren op flb@whyte.be.


Factsheet BURGER KING® Roeselare.pdf

PDF - 178 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be