Vlam met ons mee ! BURGER KING® werft aan in Roeselare!

- Voor zijn nieuw restaurant dat begin april de deuren opent in Roeselare, zoekt BURGER KING® nog 15 vaste medewerkers en 25 studenten en/of flexijobbers. Want werken bij BURGER KING® Roeselare, dat geeft vonken!

De vroegere villa van keukenbouwer Donald Muylle langs de Brugsesteenweg in Roeselare heeft intussen plaats gemaakt voor een nagelnieuw BURGER KING®-restaurant. Om begin april de eerste klanten te kunnen verwelkomen, zoekt BURGER KING® Roeselare nog versterking: Assistant Managers, Shift Leaders, Crew members, … kortom alle gemotiveerde medewerkers die in het restaurant, aan de kassa en in de keuken het beste van zichzelf willen geven om klanten die unieke flame-grilled ervaring te bieden waarvoor de hamburgerketen bekend staat. In deze zoektocht naar enthousiaste werknemers werkt BURGER KING® samen met een heel aantal externe partners, zoals VDAB, Emino, GTB, CLW Scholengroep, Jobroad en Welzijnszorg Roeselare.

Gevarieerde functies en een opleiding op de werkplek

Werknemers bij BURGER KING® genieten een specifieke opleiding waarbij ze getraind worden in de manier van werken, de producten, de hygiënemaatregelen en de dienstverlening naar klanten toe. ​

Piet Cremers, de franchisenemer die de BURGER KING® Roeselare zal leiden, blikt enthousiast vooruit op de opening: “We zijn hierbij de zoektocht gestart naar gemotiveerde nieuwe collega’s die hun beste beentje willen voorzetten in een dynamische en boeiende horeca-omgeving. Wij hechten veel belang aan flexibiliteit binnen de werkomgeving en bieden interessante voorwaarden en doorgroeimogelijkheden aan. Een echte aanrader om je kandidaat te stellen, als je het ons vraagt!”

Maar werken bij BURGER KING® Roeselare biedt nog tal van andere voordelen. Flexijobbers zijn van harte welkom. Bovendien krijgen kaderleden een elektrische fiets ter beschikking om zich naar het werk te verplaatsen.

Zin om met BURGER KING® mee te vlammen en deel uit te maken van dit bruisend team? Kandidaten kunnen vandaag nog hun CV met een korte motivatie naar [email protected]. Daarnaast organiseert BURGER KING® voor mogelijke kandidaten een BURGER KING® Job Day op zaterdag 11 maart (14u tot 18u), én is de hamburgerketen aanwezig op de VDAB Job Day in Roeselare op donderdag 9 maart (9u tot 15u30). Ook hiervoor kunnen kandidaten zich inschrijven door een mail te sturen naar [email protected].


BURGER KING® Roeselare

Adres: Brugsesteenweg 347, 8800 Roeselare

Officiële opening : begin april 2023.

Bij eventuele vragen over deze opening, aarzel niet ons te contacteren op [email protected].


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be