Ook almost Whoppers maken nu kans op 1 jaar gratis wonen in hartje Leuven dankzij BURGER KING®

UPDATE - De zoektocht naar de nieuwe bovenbuur van de iconische WHOPPER® gaat nieuwe fase in

Vorige week lanceerde BURGER KING® een oproep aan alle naamgenoten van zijn iconische  WHOPPER®: als jouw naam Whopper is, krijg je een huurappartement voor 1 jaar, vlak boven het nieuwe BURGER KING®-restaurant in het centrum van Leuven. Maar aangezien er de voorbije dagen geen meneer of mevrouw Whopper naar voor is getreden en de WHOPPER® natuurlijk nog steeds een nieuwe bovenbuur zoekt, gooit de hamburgerketen de wedstrijd open: iedereen wiens voor- of achternaam lijkt op ‘Whopper’ maakt kans. De winnaar wordt op 20 december bekendgemaakt.

BURGER KING®, The Home of the almost Whopper

BURGER KING® ontving afgelopen week honderden reacties van dolenthousiaste WHOPPER®-fans en de hamburgerketen geeft vandaag gehoor aan hun smeekbede. De zoektocht wordt uitgebreid van ‘the other Whopper’ naar ‘the almost Whopper’. Dit betekent dat elke Homer, Hopper, Hauper of Wapper zijn of haar kans kan wagen, net als alle anderen met een voor- of achternaam die lijkt op ‘Whopper’ (minimum 5 gemeenschappelijke letters).

Verloop van de wedstrijd

Vanaf vandaag kan elke almost Whopper zich kandidaat stellen op de Facebook-pagina van BURGER KING®. BURGER KING® selecteert de vier finalisten die er vanaf 18 december zullen strijden om de stem van de WHOPPER®-fans. Op vrijdag 20 december wordt de eindwinnaar bekend gemaakt en kan ‘the almost Whopper’ officieel intrekken in zijn of haar nieuwe thuis, boven het gloednieuwe BURGER KING®-restaurant in Leuven. The almost Whopper zal gedurende 1 jaar deel uit maken van de hechte BURGER KING®-familie.

Bekijk het campagnefilmpje voor The almost Whopper hieronder.

Het wedstrijdreglement van deze zoektocht is hier te raadplegen.

Contacteer ons
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België wordt BURGER KING® beheerd door Burger Brands Belgium, dat ook Quick beheert.