Nieuws heet van de naald: Manneken Pis gespot in Brussel op zoek naar een Whopper!

Voor de lancering van zijn nieuwe restaurant op een steenworp van de Grote Markt in Brussel bedacht fastfoodketen BURGER KING® weer een opvallende lanceringsactie met zijn gekende humor.

Manneken Pis als eerste in de rij

Het bronzen beeld met een gewicht van 130 kg en 48 cm werd op verschillende plaatsen in Brussel gespot. Volgens de laatste geruchten staat het sinds deze middag in de Agora-galerij, vlakbij de nieuwe BURGER KING® Grand Place op de Grasmarkt 101. Daar blijft hij het hele weekend geduldig wachten om bij de opening volgende week als allereerste een Whopper te kunnen proeven.

BURGER KING® Grand Place is het 61ste restaurant van de keten in België en het 5de in Brussel. De keuze voor de Grasmarkt lag voor de hand. Het is één van de drukst bezochte toeristische plaatsen van het centrum waar een bekend internationaal merk als BURGER KING® zeker zijn publiek zal kunnen vinden.

“We houden van ongebruikelijke acties, dat zit in ons DNA. En Manneken Pis is zowel nationaal als internationaal het symbool van onze hoofdstad. Hij draagt iedere dag een andere outfit, maar trekt er maar zelden op uit voor een lekker uitje. Ideaal toch om hem eens op culinair avontuur te sturen”, vertelt Lien Justé, Marketing Manager van BURGER KING® België enthousiast.


De nieuwe BURGER KING® met prachtig gerenoveerde gevel, opent volgende woensdag 29 november haar deuren. Het restaurant beschikt over 119 zitplaatsen verdeeld over 4 verdiepingen (begane grond + 3) en nog eens 52 plaatsen op het terras. Het restaurant is geopend van 10u30 tot 23u van zondag tot donderdag (tot middernacht tijdens de kerstmarkt) en van 10u30 tot 3u alle vrijdagen en zaterdagen.


Ann Ramaekers

PR manager (NL), Beyoond Agency

PR manager (FR)

PR manager (FR)

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be