Nieuwe BURGER KING® in Westelpark: De WHOPPER® neemt zijn intrek onder de Watertoren in Westerlo

- Op 2 februari opent BURGER KING® een gloednieuw restaurant in het winkelcentrum Westelpark. Dat is goed nieuws voor de hamburgerliefhebbers uit de regio, want de iconische WHOPPER® komt zo dichterbij. Met Westerlo opent BURGER KING® zijn tweede restaurant in de Kempense regio, het snelwegrestaurant in Minderhout ging open in 2018.

Het nieuwe restaurant is het tweede in België dat in het Royal-decor wordt vormgegeven. De mix van retro en moderne elementen ademt een op en top warme sfeer uit. Eén ding is zeker, de nieuwe BURGER KING® is klaar om alle fans met open armen te ontvangen van zodra dat opnieuw kan. De beroemde WHOPPER®, de Master Burgers en de rest van het heerlijke menu, zijn nu al verkrijgbaar via drive-in en take-away.

Een warm welkom onder de watertoren

De WHOPPER® is een welkome nieuwe buur in het Westelpark. Inwoners van Westerlo en omstreken reden voorheen een heel eind naar Minderhout om van de heerlijke flame-grilled burgers te genieten. Met het nieuwe restaurant komt de iconische WHOPPER® vlakbij.

Het nieuwe restaurant in Westerlo heeft een ideale locatie om hamburgerliefhebbers uit heel de regio te bedienen: dicht bij enkele grote verkeersassen zoals de E313 en de N19 tussen Westerlo en Geel. Bovendien kunnen shoppers die het mooie Westelpark aandoen, van zodra de Dine In opnieuw open kan, tussen het winkelen door ook genieten van ons uitgebreide menu,” zegt Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium.

Na Brussel Westland in december is het bovendien het tweede restaurant in België dat opgetrokken wordt in het nieuwe Royal-decor. Het is helemaal Old School meets New School met de combinatie van nieuwe, moderne lichtelementen; zachte, natuurlijke kleuren en strak meubelwerk. Burger (King) lovers zullen er zich ongetwijfeld thuis voelen. ​

Het Royal-decor mixt vintage en hedendaagse stijlelementen.
Het Royal-decor mixt vintage en hedendaagse stijlelementen.

Het team van Westelpark is er helemaal klaar voor

Franchisenemer Bobby Feroz-Khan Nathoe is alvast enthousiast om van start te gaan: "Mijn team en ik staan te popelen om shoppers en burgerfanaten te bedienen via take-away en de Drive-In!"

Het team in Westelpark bestaat vandaag uit 40 medewerkers, maar franchisenemer Bobby FK. Nathou is van plan dat team nog verder uit te breiden, zowel met vast personeel als met studenten.

Bobby’s eigen passie voor de horeca begon begin jaren 90 ook met een studentenjob. “Ik begon als 15-jarige jobstudent zelf hamburgers te maken in Eindhoven, en promoveerde uiteindelijk tot manager van het restaurant”, legt hij uit. “Intussen wonen mijn vrouw ik al 20 jaar in België en ben ik franchisenemer voor BURGER KING® in Bilzen, Diest en nu ook in Westerlo. Zo zie je maar dat grote dromen klein kunnen beginnen, met een eerste studentenjob!

Burgers met een onvergelijkbare smaak

BURGER KING® onderscheidt zich van de andere fastfoodketens met de specificiteit van zijn bereidingen.

”Bij BURGER KING® worden de hamburgers pas bereid zodra de klant zijn bestelling heeft geplaatst en de groentjes worden vers versneden doorheen de dag. En dan is er natuurlijk onze iconische WHOPPER®, waarbij de burger boven open vuur wordt gegrild. Dat alles om de ultieme kwaliteit en de onvergelijkbare smaken te garanderen”, legt Kevin Derycke uit.

BURGER KING® Westelpark

Adres: Bell-Telephonelaan 2/2a - 2260 Westerlo

Opening: dinsdag 2 februari vanaf 10u30

Openingsuren (voorlopig enkel drive-in en take-away):

- vrijdag & zaterdag: 10u30 tot 01u

- zondag tot donderdag: 10u30 tot 22u30

 


Fact sheet BURGER KING Westerlo

PDF - 182 Kb

Annelies Vantvelt

Burger Brands Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be