BURGER KING® op kot in Leuven

Kick-start van het academiejaar met een ‘gemaan’ goeie Burger

Op woensdag 25 september is het zover: de BURGER KING® op het Rector de Somerplein, pal in het centrum van de studentenstad, opent haar deuren. De vroegere Quick smolt samen met het aanpalende Café het Brouwershuis en werd volledig vernieuwd tot een modern restaurant met twee verdiepingen. Met maar liefst 185 zitplaatsen is deze nieuwe BURGER KING® klaar om een meute hongerige studenten te voorzien van de beste flame-grilled burgers.

Klaar om Leuvenaars te veroveren

Dankzij de ligging in het centrum van de stad, vlak naast de Grote Markt en Sint-Pieterskerk, vormt het de ideale plek voor de studenten om te komen genieten van de legendarische WHOPPER®, Ultimate Bacon King of Double Steakhouse voor een nachtje feesten of gewoon als lunchpauze tussen de colleges door. Ook shoppende voorbijgangers kunnen er even bijtanken en genieten van een deugddoende lunch.

Jobstudenten kunnen ook een centje bijverdienen, aangezien het originele Quickteam aangevuld en versterkt wordt tot een pool van in totaal 50 medewerkers. De voorbije twee maanden werden de medewerkers intensief getraind om de kenmerkende bereidingstechniek van de WHOPPER® en andere elementen van het merk in de vingers te krijgen.

Franchisenemer Guy Kerremans is verheugd over de opening: “We hebben hard gewerkt de afgelopen maanden en het resultaat mag er zijn. We kijken met het hele team dan ook erg uit naar de komst van onze eerste klanten.”

Burgers met een ongeëvenaarde smaak 

Met de specifieke bereidingswijze van zijn hamburgers onderscheidt BURGER KING® zich van de overige hamburgerketens. 

“Met de WHOPPER® hebben we simpelweg een iconische burger in huis. De burger wordt op kenmerkende wijze gegrild boven open vuur, wat het vlees goed sappig houdt, en de verse groentjes worden in de restaurants zelf gesneden gedurende de dag. Omdat al onze hamburgers pas worden gemaakt na het plaatsen van de bestelling garanderen we de ultieme smaakbeleving, voor elke klant opnieuw.”, legt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, uit. 

BURGER KING® LEUVEN RECTOR DE SOMERPLEIN
RECTOR DE SOMERPLEIN 1a, 3000 Leuven

Opening: woensdag 25 september 2019 10u30

Openingsuren: Maandag en dinsdag: 10u30 tot 24u
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: 10u30 tot 1u
Zondag: 10u30 tot 23u

U bent meer dan welkom om langs te komen tijdens deze openingsdag.
Om praktische redenen vragen we om uw aanwezigheid op voorhand te bevestigen ([email protected]– 02 738 17 46)

Ariane Goossens

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be