Het Waasland Shopping Center verwelkomt BURGER KING®

De WHOPPER® wordt koning van het Waasland

Op 19 juni opent BURGER KING® zijn 23ste restaurant in België, en dit in Sint-Niklaas. Het populaire Waasland Shopping Center wordt het decor voor de nieuwe vestiging. De ploeg van een vijftigtal medewerkers staat klaar om shoppers te verwennen met een deugddoende lunch-break, een gezellig avondmaal of gewoon een lekker tussendoortje. De food court, het smullend hart van het Waasland Shopping Center, wordt vanaf nu dus dé plek om van een heerlijke WHOPPER® te genieten.

BURGER KING® opent met Sint-Niklaas zijn derde restaurant in het Waasland naast de huidige snelwegrestaurants aan de E17 in Kruibeke. De komende weken staan er nog openingen gepland in Gent, Brussel en Charleroi - BURGER KING® houdt het tempo van zijn Belgische expansie duidelijk hoog.

Voortaan regeert BURGER KING® over de food court

De vroegere Quick op de food court in het Waasland Shopping Center werd grondig gerenoveerd en omgevormd tot de ideale plek voor koopjesjagers om te genieten van hun WHOPPER®, Ultimate Bacon King of ander lekkere snack. Kinderen kunnen zich volledig laten gaan in de indoor speeltuin. Naast bezoekers aan het shopping centrum zijn ook passanten natuurlijk meer dan welkom in het gloednieuwe restaurant. De voorbije weken werden een 50-tal nieuwe medewerkers in dienst genomen, zowel studenten als vaste crewleden, om de ploeg te vervolledigen. Het voltallige personeel werd opgeleid om de speciale bereidingstechniek van de WHOPPER® en anderen kenmerkende elementen van het BURGER KING®-merk onder de knie te krijgen. De medewerkers staan onder leiding van franchisenemer Ronny Vanhauwaert.

“Het Waasland Shopping Center is een gevestigde waarde in Sint-Niklaas en ik ben er rotsvast van overtuigd dat de komst van BURGER KING® de attractiviteit alleen maar ten goede zal komen. De medewerkers en ikzelf zullen ons beste beentje voorzetten om klanten op hun wenken te bedienen. Niet alleen de burger maar ook de klant is koning bij ons.” zegt een enthousiaste Ronny Vanhauwaert, franchisenemer van de nieuwe Wase vestiging.
Burger King Sint-Niklaas
Burger King Sint-Niklaas

De ultieme WHOPPER®-beleving

De WHOPPER, de iconische burger van BURGER KING®, is en blijft razend populair. Dit is niet toevallig want de hamburger kent namelijk een bijzonder productieproces dat zorgt voor de kenmerkende smaak. Kwaliteitsvlees gegrild boven een open vuur in combinatie met verse groentjes, dat zijn de succesingrediënten.

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, voegt toe: “Onze hamburgers worden pas gemaakt na het plaatsen van de bestelling en de groentjes worden vers gesneden doorheen de dag. Op die manier garanderen we onze klanten van de ultieme smaakbeleving.”

Factsheet BK Sint-Niklaas.pdf

PDF - 277 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be