Het mondmasker van BURGER KING® neemt je de woorden uit de mond

Je kan er niet omheen: mondmaskers zijn vandaag alomtegenwoordig. Maar waarom zou je genoegen nemen met een eenvoudig en mainstream stukje blauwe stof als je met jouw masker ook een echt statement kan maken? Je kan er bijvoorbeeld ook je onvoorwaardelijke liefde voor je favoriete BURGER KING®-menu mee uiten… Een ander voordeel: bestellen in restaurants was nog nooit zo makkelijk. Een enkele blik, een simpel handgebaar… en BURGER KING® staat voor je klaar!

Maar opgelet, er is een beperkte oplage. Slechts 250 gelukkigen krijgen de kans om een exemplaar van deze gepersonaliseerde maskers te bemachtigen. Fans van BURGER KING® houden dus best de  Facebook- en Instagrampagina van de “King of burgers” in de gaten.

Maskers op! Klaar voor de start? En GO

Ga beschermd op stap met het enige echte BURGER KING®-mondmasker

Iedereen is ondertussen wel vertrouwd met zo’n situatie, of het nu in een winkel is, op de zeedijk of zelfs in bepaalde gemeenten. Zodra je een voet binnen of buiten zet, is het dragen van een mondmasker de norm. Voor zij die zich durven onderscheiden van de massa en die het hart op de tong hebben, heeft BURGER KING® de ideale oplossing bedacht.

Ook zonder kroon kunnen de 250 grootste BURGER KING®-fans in België en Luxemburg met trots hun liefde voor BURGER KING® betuigen, simpelweg door een koninklijk mondmasker te dragen. Aandacht verzekerd op straat, en ongetwijfeld ook wat jaloezie, want echte kenners herkennen elkaar ook zonder woorden.

Order it the safe way

Zo’n masker is niet alleen erg origineel, het is ook heel praktisch. Zin om je favoriete menu te bestellen bij BURGER KING®, maar geen zin om je bestelling voor de zoveelste keer af te rammelen? Laat gewoon je masker zien en je bestelling wordt binnen de kortste keren geserveerd zonder ook maar een woord te moeten zeggen. En als je in een plagerige bui bent, dan kan je het misschien ook eens in een ander restaurant proberen?

Maar wat moet je doen om eigenaar te worden van zo’n fantastisch masker? Vanaf 10 augustus start de online wedstrijd waarbij alle BURGER KING®-fans worden uitgenodigd om hun favoriete menuboodschap via Instagram of Facebook door te geven.

Een jury selecteert de 250 gekste inzendingen en de winnaars ontvangen per post een masker met daarop hun favoriete menu. Moge de beste burgerliefhebber winnen!

And always remember, order it the safe way!

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be