Harley Quinn op de troon bij BURGER KING®

Waarom voor de Joker gaan als je de King kan hebben?

Het is niemand ontgaan, Harley Quinn speelt met glans de hoofdrol in de nieuwe Hollywood-film BIRDS OF PREY. Ter gelegenheid van de release heeft de charismatische en compleet gekke superheldin haar stempel gedrukt op twee BURGER KING®-restaurants. In samenwerking met Warner Bros België heeft BURGER KING® het restaurant op de Meir in Antwerpen en dat vlakbij het De Brouckèreplein in Brussel heringericht om film- en hamburgerliefhebbers in het DC-universum onder te dompelen.

En omdat goed nieuws nooit alleen komt, lanceert BURGER KING® van 7 februari tot 2 maart een wedstrijd op sociale media om tickets te winnen voor BIRDS OF PREY. De film speelt nu in de Belgische bioscoopzalen. De ideale manier om eer te betuigen aan Harley Quinn … en aan haar rebelse karakter!

Neem een duik in het DC-universum

Het relaas van de film is vrij eenvoudig: na haar breuk met de clown vecht de jonge en onverschrokken Harley Quinn zich vrij en sluit ze zich aan bij een groep vrouwelijke superhelden om een jong meisje te redden uit de handen van Black Mask.

Nu haar relatie met de clown echt voorbij is, heeft Quinn haar krachten gebundeld met de King – de burgerkoning!

“We zijn erg blij dat we kunnen samenwerken met Warner Bros en onze fans het universum van Harley Quinn kunnen laten ontdekken. We weten vooral haar eigenzinnige en vurige karakter te appreciëren, want dat doet ons denken aan onze heerlijke gegrilde hamburgers! Nu ze eindelijk een streep heeft gezet onder haar relatie met die clown, is het tijd voor de koning van de burgers om te regeren”, voegt Vic Dresen, Marketing Manager van BURGER KING®, lachend toe.

Filmtickets te winnen

Zoals altijd denkt BURGER KING® aan zijn fans! Tot 2 maart kunnen zij tickets winnen voor BIRDS OF PREY. Hiervoor moeten ze een foto maken voor een van de twee gedecoreerde restaurants – op de Meir in Antwerpen of vlakbij het De Brouckèreplein in Brussel – en deze foto op Instagram plaatsen, @burgerkingbe taggen en de hashtag #burgerquinn toevoegen. De winnaars zullen gecontacteerd worden door BURGER KING®.

Een kleine anekdote: buiten België zal alleen het BURGER KING®-restaurant op Times Square, New York, Harley Quinn in de spotlights zetten. It’s clear, #Harleywashere.

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Valerie Depreeuw

Warner Bros

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be