Eerste (Lim)BURGER KING® opent in Hasselt aan de Kinepolis

De WHOPPER® op de rode loper

Op woensdag 18 september opent BURGER KING® zijn 28e restaurant in België in Hasselt aan de Kinepolis… Eindelijk! Want de Limburgers hebben lang moeten wachten op hun eerste BURGER KING®. Ze worden voor hun geduld echter beloond: naast Hasselt verrijst er binnenkort ook in Bilzen een (Lim)BURGER KING®. 

De voorbije weken werden, in samenwerking met de VDAB een dertigtal nieuwe medewerkers in dienst genomen, zowel studenten als vaste crewleden, om het team te vervolledigen. De voltallige ploeg staat al te popelen om de eerste klanten te bedienen in het volledig gerenoveerde restaurant aan de Hasseltse Kinepolis. Bovendien doet het team de naam van gastvrije provincie meteen alle eer aan: de eerste honderd klanten die op de openingsdag verkleed komen als King zullen een gratis WHOPPER® ontvangen!

Een film en een hamburger meepikken? Check!

De vroegere Quick op de Kinepolis-site werd grondig gerenoveerd en omgevormd tot een gloednieuwe BURGER KING®. De locatie op de parking van de Kinepolis in Hasselt is natuurlijk ideaal voor burgerfans die een avondje cinema willen combineren met een Ultimate Bacon, Double steakhouse of andere lekkere snack. Een beproefde formule die ook zijn vruchten afwerpt in Antwerpen, waar in juni 2017 de allereerste Belgische BURGER KING® de deuren opende. 

Met een ruime parking, een grote indoor speelruimte voor kinderen en een gezellig terras op zowel de beneden- als eerste verdieping beschikt het Hasseltse restaurant over mooie troeven, waarbij de stijlvolle afwerking van de renovatie in het oog springt. In totaal kunnen tot 347 klanten bediend worden in een topkader. Het restaurant is bovendien erg gemakkelijk met de fiets bereikbaar voor studenten die hun academiejaar aanvatten aan de dichtbijgelegen campussen van PXL Hogeschool of Universiteit Hasselt. Er zullen ongetwijfeld ook heel wat bezoekers van de Ethias Arena of van Plopsaland Indoor passeren aan de drive-in.

“BURGER QUEEN van Limburg” aan het roer

Franchisé Heidi Hamerijckx mag gerust de BURGER QUEEN van Limburg genoemd worden: ze beheert sinds vele jaren alle Quick-restaurants in de regio, en nu dus ook de allereerste BURGER KING® van de provincie! 

Heidi Hamerijckx: “Het is een hele eer om de eerste BURGER KING® in Limburg te mogen openen, maar het is ook spannend. We hebben hard gewerkt om iedereen klaar te stomen voor de opening en hen de speciale bereidingstechniek van de WHOPPER® en andere typische elementen van het merk aan te leren. De Kinepolis-site is een echte trekpleister in Hasselt en het ruimere Limburg, de komst van BURGER KING® zal alleen maar bijdragen aan de attractiviteit.”

Gastvrijheid troef: honderd gratis WHOPPERS®

Om de opening extra in de verf te zetten, pakt BURGER KING® uit met een leuke stunt: de eerste honderd klanten die verkleed komen als een heuse KING krijgen een gratis WHOPPER®!

“Samen met mijn team zullen we ons beste beentje voorzetten voor onze klanten. Limburg heeft niet voor niets de reputatie van de meest gastvrije provincie van het land te zijn. Ik vind niets heerlijker dan iemand die een beetje nors binnenkomt met een glimlach te zien buitengaan omdat hij goed geholpen werd.” voegt Heidi Hamerijckx er aan toe.

Burgers met ongeëvenaarde smaak

BURGER KING® onderscheidt zich van andere hamburgerketens door zijn bijzonder productieproces dat zorgt voor de kenmerkende smaak. Kwaliteitsvlees gegrild boven een open vuur in combinatie met verse groentjes, dat zijn de succesingrediënten.

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, voegt toe: “Onze hamburgers worden pas gemaakt na het plaatsen van de bestelling en de groentjes worden vers gesneden doorheen de dag. Op die manier garanderen we onze klanten van de ultieme smaakbeleving.”

BURGER KING® HASSELT
Via Media 1, 3500 Hasselt

Opening: 18 september 2019 10u30

Openingsuren voor zowel restaurant als drive:
Zo – Do 10:30-23:00
Vrij – Za 10:30-01:00

U bent meer dan welkom om langs te komen tijdens deze openingsdag.

Om praktische redenen vragen we om uw aanwezigheid op voorhand te bevestigen ([email protected] – 02 738 06 20)

 

Factsheet BURGER KING® Hasselt

PDF - 286 Kb

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.