Eerste BURGER KING® in de Denderstreek zoekt 20 medewerkers.

11 juni 2023 - BURGER KING® opent begin juli haar deuren op de drukbezochte Mechelsesteenweg in Dendermonde en is op zoek naar maar liefst 20 vaste medewerkers. Het is het eerste hamburgerrestaurant van de bekende keten in de regio met meer dan 100 zitplaatsen en een dubbele drive-in.

Jan D., franchisenemer Burger King Dendermonde kijkt ernaar uit om de langverwachte Dendermondse vestiging te openen en roept enthousiaste werkzoekenden uit de regio op om actief te solliciteren.

“Wij recruteren 20 nieuwe medewerkers in Dendermonde. Mensen uit de regio die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging krijgen bij ons niet alleen een gedegen opleiding. Bij Burger King krijg je ook de mogelijkheid om jezelf ten volle te ontwikkelen.”

Het nieuwe restaurant is op zoek naar gedreven werknemers voor gevarieerde functies zoals Assistant Managers, Shift Leaders en Crew members. “Inderdaad” zo vult Jan aan “we zijn op zoek naar een heel aantal uiteenlopende profielen. Studenten en flexijobbers, keukenmedewerkers maar ook teammanagers. Een specifiek diploma is niet vereist. Burger King biedt mogelijkheden voor iedereen met een positieve mindset die wil groeien. Ik kijk er alvast enorm naar uit om mijn nieuwe team te zien groeien en te vlammen vanaf de opening begin juli”

Kandidaten kunnen hun CV met een korte motivatie naar jobs@sedina.be

 

BURGER KING® Dendermonde

Adres: Burger King Dendermonde, Mechelsesteenweg 169, 9200 Dendermonde

Officiële opening : begin juli 2023.

PB DENDERMONDE_MEDEWERKERS.docx

DOCX - 135 Kb

Bij eventuele vragen over deze opening, aarzel niet ons te contacteren

Ann Ramaekers

PR manager (NL), Beyoond Agency

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be