Derde Belgische snelwegrestaurant voor BURGER KING® aan de E40 in Heverlee

Ook blokstudenten kunnen profiteren van partnership tussen Burger Brands Belgium & EG Group (o.a. Texaco)

Het Texaco-tankstation in Heverlee verwelkomt op vrijdag 18 mei het derde Belgische snelwegrestaurant van BURGER KING®. Vorige maand opende de hamburgerketen reeds twee restaurants aan de tankstations aan de E17 in Kruibeke in beide richtingen. Het restaurant in Heverlee biedt automobilisten een ideale plek om de honger te stillen of aan de file te ontsnappen. Studenten kunnen er dan weer een smakelijke pauze inlassen tijdens de nakende blokperiode. De gloednieuwe vestiging brengt de teller van het aantal Belgische BURGER KING®-restaurants op twaalf.

Nog snellere expansie door strategische samenwerking

De opening van het restaurant in Heverlee kadert binnen een specifiek luik van de expansiestrategie van de hamburgerketen in ons land, namelijk de uitbouw van een restaurantnetwerk aan de Belgische snelwegen. Burger Brands Belgium heeft in EG Group een betrouwbare partner gevonden voor deze uitrol. EG Group is één van Europa's toonaangevende tankstation- en convenience retailers dankzij uitgebreide samenwerkingen met grote brandstof-, convenience- en food-to-go merken. Het kersverse is de twaalfde Belgische BURGER KING® vestiging. De komende maanden staan er nog meerdere BURGER KING®-snelwegrestaurants op de planning. De opening van het restaurant in Heverlee richting Luik is de week daarna voorzien.

Het snelwegrestaurant in Heverlee richting Brussel werd volledig gerenoveerd en biedt met een oppervlakte van 600m² plaats aan bijna 100 klanten. De ploeg van 25 medewerkers staat paraat om de klanten te bedienen, die dankzij zes bestelschermen en drie Coca-Cola Freestyle machines snel en efficiënt hun keuze kunnen maken. Via de binnenwegen is het restaurant bovendien gemakkelijk met de fiets bereikbaar voor studenten, die binnenkort tijdens de blokperiode een studiepauze willen nemen.

Het specifieke productieproces van de WHOPPER® onderscheidt BURGER KING® van andere hamburgerketens.

De burger wordt op kenmerkende wijze gegrild boven open vuur, wat het vlees goed sappig houdt en de verse groentjes worden in de restaurants zelf gesneden gedurende de dag. Omdat onze hamburgers pas worden gemaakt na het plaatsen van de bestelling – garanderen we de ultieme smaakbeleving, voor elke klant opnieuw.”, legt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, uit.

 

BURGER KING® HEVERLEE
Texaco Tankstation aan de E40, 3001 Heverlee (Richting Brussel)

Opening: 18 mei 2018 10u30
Openingsuren : elke dag van 10u30 tot 22u

Indien u wenst langs te komen op deze openingsdag voor een reportage, gelieve op voorhand contact op te nemen ([email protected] - 02 738 06 37)

 

OVER EG Group

EG Group is één van Europa's toonaangevende tankstation- en convenience retailers, met een gevestigde reputatie als leverancier van een brandstof-, convenience- en food-to-go-aanbod van wereldklasse. Naast een innovatieve aanpak, heeft EG Group spraakmakende relaties opgebouwd met nationaal en internationaal erkende retail- en convenience-merken. Passie voor kwaliteit, gemak en klantenservice staat centraal bij EG Group.

Shana Van den Broeck

Burger Brands Belgium

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be