De WHOPPER® staat voor de deur

Het wordt warmer, de dagen worden langer, mensen hebben de kriebels in de buik – het is duidelijk, de WHOPPER® staat voor de deur! Vanaf vandaag biedt BURGER KING® zijn klanten de mogelijkheid om een burger aan huis te laten leveren. De koning van de  burgers gaat hiervoor een samenwerking aan met niet één, maar liefst drie partners: Deliveroo, TakeAway.com en Uber Eats. De leveringen aan huis starten in Antwerpen, Brussel, Charleroi en Luik, waarna de dienstverlening wordt uitgebreid naar andere vestigingen en steden.

 

BURGER KING® lanceert leveringen aan huis en werkt hiervoor samen met de drie grootste bezorgplatformen: Deliveroo, TakeAway.com en Uber Eats. Gedurende enkele weken zal elke partner BURGER KING®-producten exclusief in een bepaalde zone aan huis mogen bezorgen: Deliveroo start in Luik, TakeAway.com in Antwerpen en Uber Eats in Brussel en Charleroi. Vanaf 11 maart zullen er meerdere platformen per stad actief zijn, waarna de samenwerking ook in andere restaurants en steden wordt opgestart. 

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, is enthousiast: "Levering aan huis is een volgende stap in onze evolutie als restaurantketen op de Belgische markt. We hebben de kaap van 20 restaurants op anderhalf jaar overschreden – een enorme prestatie. Door nu ook in te zetten op levering aan huis kunnen we nog veel meer klanten bereiken. We beginnen in enkele restaurants en zullen gradueel ons aanbod verder uitbreiden. Het ultieme doel is dat iedere Belg die wil genieten van een heerlijke gegrilde hamburger bij ons terechtkan – in ons restaurant of bij hen thuis."

Voortaan ook thuis genieten van een gegrilde hamburger

BURGER KING® gaat er sinds jaar en dag prat op: elke hamburger wordt pas gemaakt na het plaatsen van de bestelling. Op die manier garandeert de hamburgerketen de versheid, kwaliteit en smaak van zijn producten in zijn restaurants. Bovendien geeft BURGER KING® zijn klanten de keuze om extra ingrediënten toe te voegen en zo zijn WHOPPER®, Double Steakhouse of andere favoriete burger te personaliseren. Vandaag trekt BURGER KING® deze keuzevrijheid “Have it your way” door naar de thuislevering.

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be