De Master Burger van BURGER KING® België, binnenkort bekroond met een ster?

Sluit de ogen en beeld u de geweldige smaak in van de nieuwe Master Burger van BURGER KING® België. Zijn burger van Angus rundsvlees, flame grilled to perfection, op een zacht broodje en zorgvuldig op smaak gebracht met gesmolten cheddarkaas en een mayonaise op basis van mosterd à l’ancienne en uitjes... is hij perfect zo? Voor ons ontbreekt nog één laatste ingrediënt: een Michelinster.

Daarom hebben BURGER KING® België en Buzzman besloten om deze prestigieuze erkenning proberen binnen te rijven. En wie kan dit gerecht beter bekronen dan de inspecteurs van de beroemde "Rode Gids"?

In een open brief in de pers gaat Kevin Derycke, CEO van het merk, zo ver dat hij de mysterieuze sterrenmakers op de proef stelt: “Hebt u er trouwens veel in uw rode boekje staan die uitzonderlijke gerechten op slechts vijf minuten tijd kunnen serveren, en dat alles gegarandeerd zonder drie maanden op voorhand te moeten reserveren?“

Als klap op de vuurpijl is er een petitie gepubliceerd op de sociale netwerken van BURGER KING® die bedoeld is voor de Michelin-gids (wij rekenen op uw handtekening). Dus kom en proef de Master Burger, u ook, en help ons om het sterrendom te bereiken (maar we nemen genoegen met één ster).

De campagne zal vanaf 23 september zichtbaar zijn in de pers, op sociale media en displays, en door middel van een PR-activatie waarbij journalisten en chef-koks worden uitgenodigd om de Master Burger te komen proeven in een van onze BURGER KING®-restaurants.

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be