BURGER KING® zoekt 40 vaste medewerkers voor nieuwe vestiging in Wilrijk!

17 mei 2023 - BURGER KING® opent midden juni haar deuren op een toplocatie net naast de A12 in Wilrijk en is op zoek naar maar liefst 40 vaste medewerkers. Het nieuwe restaurant, dat geleid zal worden door franchisenemer Bieke Van den Brandt, is op zoek naar gemotiveerde werknemers voor gevarieerde functies zoals Assistant Managers, Shift Leaders en Crew members.

Van den Brandt die al haar derde BURGER KING® opent, kijkt ernaar uit om haar nieuwe teamleden op te leiden: "Mijn vaste team en ik staan te popelen om gemotiveerde werkzoekenden een gedegen opleiding te geven en onder te dompelen in onze manier van werken. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten in de nieuwe vestiging in Wilrijk genieten van de unieke totaalbeleving waarvoor we gekend staan."

Medewerkers krijgen specifieke opleidingen over de manier van werken, producten, hygiënemaatregelen en dienstverlening. “Bij BURGER KING® krijg je niet alleen flexibiliteit en interessante voorwaarden,” zo vertelt Bieke verder, “maar ook doorgroeimogelijkheden in een aangename en boeiende horeca-omgeving.”

Burger King biedt niet alleen een grote naam, Burger King biedt ook mogelijkheden voor iedereen die wil groeien. “Inderdaad” vertelt Bieke, “bij Burger King word je uitgedaagd om je talenten te ontwikkelen en op de rooster te leggen. Diplomavereisten of werkervaring zijn niet bepalend, wel een positieve mindset! "Ook flexijobbers zijn van harte welkom," voegt Van den Brandt er nog aan toe. "Ik kijk er alvast enorm naar uit om mijn nieuwe team te zien groeien en te vlammen vanaf de opening midden juni.”

Kandidaten kunnen hun CV met een korte motivatie naar BK.Wilrijk@gmail.com

 

BURGER KING® Wilrijk

Adres: Burger King Wilrijk, Boomsesteenweg 364, 2610 Wilrijk

Officiële opening : midden juni 2023.


Bij eventuele vragen over deze opening, aarzel niet ons te contacteren:

Ann Ramaekers

PR manager (NL), Beyoond Agency

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be