BURGER KING® werft aan in Sint-Niklaas! 50 medewerkers gezocht voor nieuw restaurant in het Waasland Shopping Center

De 23e Belgische vestiging van BURGER KING® zal in de loop van de maand juni de deuren openen. De werken in de food court van het winkelcentrum zijn nog maar onlangs van start gegaan, maar BURGER KING® lanceert zijn zoektocht naar gemotiveerde en dynamische medewerkers om zijn team te vervolledigen. Er zijn nog een 50-tal vacatures in te vullen, zowel voor studenten als voor vaste crewleden.

Het aftellen tot de opening van de BURGER KING® in Sint-Niklaas is officieel begonnen! Het Quick-restaurant is sinds enkele dagen gesloten en zal worden getransformeerd tot een gloednieuwe BURGER KING®. De hamburgerketen zal eind juni de eerste klanten verwelkomen in de food court, het smullend hart van het winkelcentrum.

Gevarieerde functies en een opleiding op de werkplek

Werken bij BURGER KING® is werken in een dynamische en diverse groep, waarbij jonge en meer ervaren medewerkers in een goede sfeer samenwerken.

Alvorens aan de slag te kunnen gaan in het restaurant, krijgt elke medewerker een intensieve training, waar ze de procedures bij BURGER KING® qua productie, hygiëne en dienstverlening helemaal onder de knie krijgen. Zo ook de Quick-medewerkers van het huidige restaurant die mee de overstap zullen maken. De trainingen voor nieuwe medewerkers gaan door op de werkvloer in verschillende andere restaurants in de regio. Zo zullen de speciale bereidingstechniek van de WHOPPER® en alle andere processen die kenmerkend zijn voor het merk geen geheimen meer hebben voor onze nieuwkomers.

Ronny Vanhauwaert, de franchisenemer die de BURGER KING® Sint-Niklaas zal leiden, is enthousiast: “We zijn op zoek naar toffe, gemotiveerde collega’s die aan de kassa’s of in de keuken hun beste beentje kunnen voorzetten.Teamleiders, kassamedewerkers, keuken- en zaalpersoneel, studenten: al deze profielen zijn interessant voor ons. We hechten daarnaast ook veel belang aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden dus ik zou iedereen die op zoek is naar een boeiende job in de horeca aanraden om zich kandidaat te stellen!”

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in een van deze jobs kunnen hun cv en motivatiebrief naar jobs@burgerking.be sturen.

BURGER KING® Sint-Niklaas

Waasland Shopping Center, 9100 Sint-Niklaas

Opening: eind juni 2019

Solliciteren kan via jobs@burgerking.be

 

Wim Lefebure

Consultant, Whyte

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be