BURGER KING® regeert nu ook in Maasmechelen

Maasmechelen, - Groot feest aanstaande woensdag in Maasmechelen, want BURGER KING® opent er een gloednieuw restaurant! Dankzij de ideale ligging op de Ringlaan, is het restaurant niet alleen voor inwoners, maar ook voor Belgische en Nederlandse toeristen de place to be om hun honger te stillen. Het restaurant ligt namelijk vlakbij de Rijksweg, de ideale verbindingsweg naar Maasmechelen Village. Ook de E314 is op een boogscheut verwijderd van het restaurant, wat het voor autoreizigers extra aantrekkelijk maakt om te komen genieten van bijvoorbeeld een heerlijke WHOPPER®. Franchisenemer Heidi Hamerijckx heeft ondertussen al tonnen ervaring in het vak en is klaar om de klanten ook in Maasmechelen op hun wenken te bedienen. Ze heeft trouwens al heel wat leuke acties in petto om hen te verrassen, dus allen daarheen!

Een stijlvolle tussenstop voor inwoners en toeristen

Of het nu is om een dagje (kerst)shoppen in Maasmechelen Village af te sluiten, of om even te pauzeren tijdens een lange rit langs de E314, iedereen is vanaf woensdag 14 december welkom in het nieuwe restaurant van BURGER KING® in Maasmechelen. De BURGER KING® is maar liefst 366m² groot en biedt in de zaal plaats aan 116 klanten en op het terras aan 34 klanten.

Bij een nieuw restaurant hoort natuurlijk een modern, sfeervol decor, waar klanten zich meteen thuis voelen. Het warme Royal-interieur is dan ook een mix van nieuwe lichtelementen, zachte, natuurlijke kleuren en trendy meubelwerk. Ook is het restaurant uitgerust met vijf digitale bestelschermen, terwijl de twee Coca-Cola Freestyle machines met enkele drukken op het scherm zorgen voor meer dan 100 mogelijke frisdrankcombinaties.

Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium, blikt terug op een succesvol 2022: “Met het nieuwe restaurant in Maasmechelen sluiten we het feestjaar rond ons vijfjarig bestaan in België in schoonheid af. In 2022 zijn we blijven investeren in de verdere expansie van ons netwerk, met openingen in Oostende, Gosselies, Groot-Bijgaarden, Borgworm, Saint-Georges en nu dus Maasmechelen. Hierna vliegen we dan ook met een enorme portie goesting het nieuwe jaar in!”

Een team om U tegen te zeggen

De franchisenemer, Heidi Hamerijckx, is geen onbekende bij BURGER KING®. Ze baat ook het restaurant in Hasselt uit en staat in de provincie ondertussen al bekend als “de Burger Queen van Limburg”. Zij en haar team van 39 mensen - 17 vaste werknemers, een 18-tal studenten en 4 kaderleden - zijn vastberaden om de klanten in Maasmechelen de best mogelijke service te bieden.

“We smeren onze benen alvast in voor een knaller van een opening, en hopen natuurlijk dat velen tijdens de kerstperiode al hun weg zullen vinden naar onze nieuwe BURGER KING® in Maasmechelen. We voorzien dan ook allerlei leuke activiteiten om elke burgerliefhebber in de watten te leggen. Zo organiseren we tijdens de eerste week een scratch & win voor iedere aankoop, waarbij gasten eenWHOPPER® of andere leuke verrassingen kunnen winnen. Ook zullen we onze klanten trakteren op een bezoek van een clown of wie weet … de Kerstman,” aldus een enthousiaste Heidi Hamerijckx.

BURGER KING® Maasmechelen

Ringweg 2, 3630 Maasmechelen

Openingsuren restaurant: maandag – zondag: 10h30 – 23h

Bij eventuele vragen over deze opening, aarzel niet ons te contacteren op [email protected].


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be