BURGER KING® jaagt Zandhoven de stuipen op het lijf

Trick or treat!? Kom spoken op Halloween en ontvang een gratis Ghost WHOPPER®

Na meer dan een jaar van geruchten verwelkomt Zandhoven eindelijk zijn langverwachte BURGER KING®-restaurant. Het 31ste BURGER KING®-restaurant in België opent zijn deuren aan de vooravond van Halloween, namelijk op woensdag 30 oktober. De ideale gelegenheid voor de hamburgerketen om de Zandhovenaars uit te nodigen om met het gezin Halloween te komen vieren in het restaurant: elke klant die op donderdag 31 oktober langskomt, in het gezelschap van een kind in griezelkostuum, ontvangt een gratis Ghost WHOPPER®. Deze tijdelijke editie van de WHOPPER®-hamburger is speciaal voor Halloween de komende drie weken beschikbaar in alle Belgische restaurants en is onmiddellijk herkenbaar aan het spierwitte broodje dat gekenmerkt wordt door een cheddarsmaak. 

BURGER KING® opent met Zandhoven zijn vierde restaurant in de provincie Antwerpen. Eerder openden al de vestigingen op de Antwerpse Meir en aan de Kinepolis Antwerpen - het allereerste BURGER KING®-restaurant in België - hun deuren, net als het snelwegrestaurant aan de E19 richting Breda in Minderhout.

Trick or treat!? De Ghost WHOPPER® spookt de komende weken rond bij BURGER KING®

De WHOPPER®, de iconische burger van BURGER KING®, is en blijft razend populair. Ter gelegenheid van Halloween pakt BURGER KING® uit met een spierwitte versie die hamburgerliefhebbers zal doen huiveren van plezier: de Ghost WHOPPER®.

De tijdelijke Ghost WHOPPER zal de komende 3 weken (van 22 oktober tot en met 11 november) in alle Belgische BURGER KING® -restaurants te verkrijgen zijn. Witte cheddar die in de korst van het broodje verwerkt zit, zorgt enerzijds voor het spookachtige uiterlijk en anderzijds voor een lekker subtiele kaassmaak. Voor de rest blijft de succesformule van het recept ongewijzigd: kwaliteitsvlees gegrild boven een open vuur in combinatie met verse groentjes.

Zandhoven: Griezels gezocht op donderdag 31 oktober voor een gratis Ghost WHOPPER®

Om de opening van het 31e BURGER KING®-restaurant in België extra in de verf te zetten, kiest BURGER KING® voor een ludieke stunt op donderdag 31 oktober: op Halloween krijgt elke klant in het gezelschap van een kind in Halloweenkostuum, een gratis Ghost WHOPPER®! 

Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium, legt uit: “We willen BURGER KING® Zandhoven als gloednieuw restaurant onmiddellijk op de kaart zetten. Qua timing van de opening lag het griezelthema zo voor de hand dat we deze stunt onmiddellijk zagen zitten. Het is bovendien herfstvakantie, dus kinderen kunnen zich volledig uitleven in deze verkleedpartij. Ik kijk alvast uit naar de foto’s bij de opening!”

Enthousiaste nieuwe ploeg telt af naar de opening

Voorbijgangers aan de Liersebaan te Zandhoven hebben het mogelijk al gemerkt - het gloednieuwe BURGER KING®-restaurant staat te blinken. Het gebouw opent in Pavilion-stijl, de nieuwe standaard voor vrijstaande BURGER KING®-restaurants wereldwijd. Dit design werd ontworpen door een architectenteam uit Miami, de bakermat van BURGER KING® en wordt gekenmerkt door een licht en eigentijds decor. Er zijn 114 zitplaatsen binnen en 44 op het terras, het restaurant omvat daarnaast ook een drive-in en een grote Play King-speelruimte.

Bij BURGER KING® Zandhoven gaan een 40-tal medewerkers aan de slag (20 crewleden en 20 studenten), onder leiding van franchisenemer Guy Kerremans. 

Guy Kerremans is trots: “Ik ben een ondernemer in hart en nieren – ik vind het geweldig om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en om samen met mijn medewerkers dit nieuwe restaurant in Zandhoven uit de grond te stampen. We zullen ons beste beentje voorzetten, dat is zeker!”

 

BURGER KING® ZANDHOVEN
Liersebaan 190, 2240 Zandhoven

Opening: 30 oktober 2019 10u30

Openingsuren: Zon-dond 10u30 tot 23u00

                        Vrij-zat 10u30-middernacht

U bent meer dan welkom om langs te komen tijdens deze openingsdag of tijdens de Halloweenactie op donderdag 31 oktober.

Om praktische redenen vragen we om uw aanwezigheid op voorhand te bevestigen [email protected] – 02 738 06 20)

Factsheet BURGER KING® Zandhoven

DOCX - 1.5 Mb

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be