BURGER KING® bouwt de spanning op

BURGER KING® lanceert een ... voor zijn Belgische fans: de King Deal. Dit ..., verkrijgbaar in alle restaurants, bestaat uit een ..., ... en een ... ... en dit alles voor €4,95.

BURGER KING® slaat opnieuw toe: Vanaf vandaag biedt het merk in België een ... aan voor minder dan €5. Met deze aanbieding, beschikbaar op elk moment van de dag en in elk restaurant, kunnen de fans van de King of Burger ... aan een onklopbare prijs.

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, legt uit: "Sinds de opening van ons eerste restaurant in juni 2017, hebben we onze inspanningen gefocust op het uitbreiden van ons netwerk. Vandaag verwelkomen we onze klanten al in 25 restaurants en er staan de komende maanden nog veel meer openingen gepland. Daarnaast willen we voortaan ook ons gamma van hamburgers en aanbiedingen verder ontplooien."

De lancering van de King Deal wordt ondersteund door een marketingcampagne op ... en de ... van BURGER KING®. In de campagne, die zich richt op alle ..., en in het bijzonder op ..., wordt de spanning opgebouwd met een veelzeggende slogan .... of net niet: "Omdat het niet veel kost, tonen we je niet veel".

 

Ben je echt nieuwsgierig – en enkel omdat jij het bent – dan geven we je hieronder enkele aanwijzingen : volledig menu - drankje - friet - jongeren - YouTube – price seekers - dubbele hamburger - sociale mediakanalen - bestellen - nieuw concept

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be