BURGER KING® in Bilzen

Het geduld van Limburg, de provincie die het langst heeft moeten wachten op de komst van BURGER KING®, wordt beloond. Na de feestelijke opening van de eerste Limburgse BURGER KING® in Hasselt begin deze maand, is het nu de beurt aan Bilzen. Vanaf 1 oktober zal de WHOPPER-liefhebber terechtkunnen in een nieuw BURGER KING® restaurant aan de E313. De inmiddels gekende ‘burgerrotonde’ blijft dus nog steeds the place to be.

‘King of the Road’

Het nieuwe restaurant op het ‘burgerrondpunt’ heeft 112 zitplaatsen plus 45 extra plaatsen op het ruime terras, 4 bestelschermen, 2 Coca-Cola Freestyle‑machines, waarmee je meer dan 100 frisdrankencombinaties kunt samenstellen, en een indoor speeltuin. Het restaurant heeft ook een drive-in, wat het, samen met de ligging vlak langs de E313, de ideale stopplaats maakt voor uitgehongerde chauffeurs.

Franchisenemer Bobby FK. Nathoe is enthousiast om van start te gaan: “We kijken er naar uit om de Bilzenaren kennis te laten maken met de onovertroffen smaak van de WHOPPER®. We hebben ons bestaande team verder aangevuld om onze klanten de beste service te garanderen en ze staan te popelen om de eerste klanten te ontvangen.”

Het is de tweede BURGER KING® die de franchisenemer in beheer heeft. Eerder dit jaar mocht hij ook het nieuwe restaurant in Diest op zijn naam schrijven.

Bilzense Kings gezocht voor 100 gratis WHOPPERs®

Om de opening extra feestelijk in te luiden, pakt BURGER KING® uit met een ludieke stunt: de eerste honderd klanten die verkleed komen als een King krijgen een gratis WHOPPER®!

Franchisenemer Bobby FK. Nathoe: “Limburg staat bekend als de meest gastvrije provincie van België en we willen die naam graag alle eer aan doen door onze eerste klanten extra te verwennen.”

Burgers met een ongeëvenaarde smaak

BURGER KING® onderscheidt zich van andere fastfoodketens door de specifieke bereidingswijze van zijn hamburgers.

“Bij BURGER KING® worden onze hamburgers pas gemaakt na het plaatsen van de bestelling en de verse groentjes worden in onze restaurants zelf gesneden doorheen de dag. En niet te vergeten: de typische manier van grillen boven open vuur van onze iconische WHOPPER®-burgers. Dit alles garandeert een uitstekende kwaliteit en een ultieme smaakbeleving”, legt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, uit.

 

BURGER KING® BILZEN

Tongersestraat 91, 3740 Bilzen

Opening: dinsdag 1 oktober 2019 10u30

Openingsuren
Zondag tot donderdag: 10u30 tot 23u (Drive tot middernacht)
Vrijdag en zaterdag: 10u30 tot middernacht (Drive tot 3u)

U bent meer dan welkom om langs te komen tijdens deze openingsdag.

Om praktische redenen vragen we om uw aanwezigheid op voorhand te bevestigen via [email protected] of 02 738 17 46.

 

Factsheet BURGER KING® Bilzen

PDF - 275 Kb

Ariane Goossens

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.