BURGER KING WERFT 500 NIEUWE MEDEWERKERS AAN

Wilrijk, 21 juni 2023 - Burger King zet zijn ​ groei verder in België en Luxemburg en is op zoek naar 500 nieuwe medewerkers, zowel voor bestaande als nieuwe restaurants . De succesvolle hamburgerketen heeft dit jaar al drie nieuwe restaurants geopend (Roeselare, Mechelen & Wilrijk), en er volgen er nog meer, waaronder vestigingen in Dendermonde en Philippeville.

"We zijn verheugd om verder uit te breiden in België en Luxemburg en om nieuwe kansen te creëren voor werkzoekenden," zegt Kevin Derycke, CEO Burger King België. "In 2023 openen we 8 nieuwe vestigingen, in 2024 plannen we voorlopig 10 nieuwe openingen. Als belangrijke, snelgroeiende speler zijn we dan ook op zoek naar meer dan 500 gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Een geweldige kans om deel uit te maken van een dynamisch team in de fastfoodindustrie."
Kevin Derycke, CEO Burger King België
Kevin Derycke, CEO Burger King België

Burger King is dus op zoek naar allerlei ​ profielen om al deze vacatures in te vullen. Van studenten tot restaurantmanagers. De keten hecht veel belang aan gelijke kansen en sollicitanten hoeven niet per se een diploma te hebben.

"Wij zijn op zoek naar mensen die onze passie voor kwaliteit delen," vertelt Derycke. "We willen onze klanten de beste ervaring bieden, en dat start met het vinden van getalenteerde en gemotiveerde medewerkers. We verwelkomen alle sollicitanten, ongeacht hun achtergrond, diploma of ervaring. Het is niet alleen geweldig om aan iedereen te kunnen vertellen dat je voor een grote naam werkt, werken bij Burger King heeft ook gewoon heel veel voordelen: ​ massa’s groeikansen en flexibiliteit om er maar enkele te noemen.”

Geïnteresseerde kandidaten kunnen solliciteren via de website van Burger King.

Website preview
Burger King
BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, en vooral ook een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van Belgische restaurants dat kan geraadpleegd worden op deze kaart.  De BURGER KING®-restaurants worden beheerd door Burger Brands Belgium, het bedrijf dat in België en Luxemburg ook Quick beheert.
jobs.burgerking.be

 


Voor meer info

Ann Ramaekers

PR manager (NL), Beyoond Agency

Annelies Vantvelt

Burger Brands Belgium

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be