BURGER QUINN in vuur en vlam op Valentijn

Neem smakelijk wraak op je ex dankzij Harley Quinn

Valentijn staat voor de deur – een moeilijke periode voor al degenen die net een relatiebreuk hebben verwerkt. Harley Quinn, de prettig gestoorde superheldin uit de film BIRDS OF PREY, steekt hen een hart onder de riem. Ook zij nam recent afscheid van The Joker en ze toont aan dat ze beter af is zonder hem! Ze vond troost bij BURGER KING® en dus lanceert de hamburgerketen een atypische Valentijnsactie: Flame grill your ex! Bij aankoop van een menu en bij afgifte van een foto van hun ex aan de kassa krijgen burger lovers een gratis WHOPPER®.  Actie enkel geldig op 14 februari in alle 39 BURGER KING®-restaurants in België en Luxemburg.

Tot 2 maart maken bezoekers van de BURGER KING®-restaurants op de Antwerpse Meir en vlakbij het Brusselse De Brouckèreplein nog steeds kans op filmtickets voor BIRDS OF PREY via Instagram. De film speelt nu in de Belgische bioscoopzalen.

Je ex voor een WHOPPER®

Een afgebroken relatie kan een mens aanzetten tot gekke dingen – in de film BIRDS OF PREY trekt de onverschrokken Harley Quinn na haar breuk met The Joker alle registers open. In samenwerking met Warner Bros nodigt BURGER KING® bezoekers op 14 februari, Valentijnsdag, uit om een fysieke foto van hun ex mee te brengen naar een restaurant en aan de kassa in te ruilen voor een gratis WHOPPER®, bij aankoop van een menu. De actie loopt in alle 39 Belgische en Luxemburgse BURGER KING®-restaurants.

Vic Dresen, Marketing Manager van BURGER KING®, is enthousiast: “Het gezegde luidt liefde gaat door de maag, maar bij BURGER KING® zijn we ervan overtuigd dat dat ook van toepassing is bij het rouwen over een ex-geliefde. De Valentijnsactie Flame grill your ex is een knipoog naar het vurige karakter van Harley Quinn dat duidelijk tot uiting komt in de film BIRDS OF PREY en naar onze unieke bereidingswijze waarbij onze burgers worden gegrild boven open vuur.”

Hij voegt eraan toe:Nu Harley Quinn The Joker links laat liggen, is het tijd voor de koning van de flame grilled burgers om te regeren. En een symbolische verbranding van die foto van je ex hoort daar helemaal bij”.

 

Win filmtickets in Antwerpen en Brussel

Tot maandag 2 maart kunnen bezoekers van de restaurants op de Meir in Antwerpen of dat vlakbij het De Brouckèreplein in Brussel tickets winnen voor BIRDS OF PREY. Hiervoor moeten ze een foto maken voor een van de twee gedecoreerde restaurants en deze foto op Instagram plaatsen, @burgerkingbe taggen en de hashtag #burgerquinn toevoegen. De winnaars zullen gecontacteerd worden door BURGER KING®.

 

Over BIRDS OF PREY®

"Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)" is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan. Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

In deze film van Warner Bros. Pictures keert Margot Robbie ("I, Tonya") terug als Harley Quinn. Daarnaast zien we Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane", tv-serie "Fargo") als Huntress, Jurnee Smollett-Bell (HBO’s "True Blood") als Black Canary, Rosie Perez ("Fearless", "Pitch Perfect 2") als Renee Montoya, Chris Messina ("Argo", tv-serie "Sharp Objects") als Victor Zsasz, en Ewan McGregor ("Doctor Sleep", de "Trainspotting"-films) als Roman Sionis. De jonge actrice Ella Jay Basco maakt als Cassandra "Cass" Cain haar speelfilmdebuut.

De film, geregisseerd door Cathy Yan ("Dead Pigs") naar het script van Christina Hodson ("Bumblebee"), is gebaseerd op de personages van DC. Robbie heeft ook als producent opgetreden, samen met Bryan Unkeless en Sue Kroll. De uitvoerende producenten van de film zijn Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, Hans Ritter en David Ayer.

Yan werd achter de schermen bijgestaan door director of photography Matthew Libatique (“A Star Is Born”, “Venom”), production designer K.K. Barrett ("Her"), editors Jay Cassidy ("American Hustle", "Silver Linings Playbook") en Evan Schiff ("John Wick Chapters 2 & 3"), en kostuumontwerpster Erin Benach ("A Star Is Born"). De muziek is van Daniel Pemberton ("Spider-Man: Into the Spider-Verse").

Warner Bros. Pictures presenteert "Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)”, een productie van LuckyChap Entertainment, Clubhouse Pictures en Kroll & Co. Entertainment. De film wordt gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

"Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)” is sinds 5 februari 2020 in de Belgische bioscoop te zien.

Ariane Goossens

Whyte Corporate Affairs

Valerie Depreeuw

WB Consultant, Warner Bros

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be