1 jaar gratis wonen in hartje Leuven dankzij BURGER KING®

BURGER KING® schenkt naamgenoot van WHOPPER® een huurappartement voor 1 jaar

BURGER KING® staat internationaal gekend als The Home of the Whopper. De hamburgerketen doet deze reputatie alle eer aan en geeft een appartement weg voor 1 jaar aan een naamgenoot van zijn iconische Whopper. De winnaar mag zijn of haar intrek nemen boven het pas geopende BURGER KING®-restaurant in hartje Leuven en wordt zo, voor het komende jaar, de bovenbuur van de WHOPPER®!

BURGER KING® start vanaf maandag 9 december zijn zoektocht naar de man of vrouw genaamd Whopper*. De hamburgerketen is ervan overtuigd dat een naamgenoot van hun iconische burger een plaatsje bij BURGER KING® verdient. Ieder persoon die Whopper als voor- of achternaam heeft, kan zich aldus melden op de Facebook-pagina van BURGER KING® om kans te maken op een gratis woonst voor 1 jaar. De winnende Whopper krijgt een appartement aangeboden, dat gelegen is boven het nieuwe BURGER KING®-restaurant in Leuven. Want elke Whopper voelt zich thuis bij BURGER KING®!

The other whopper 

BURGER KING® lanceert zijn zoektocht op 9 december, met een uitgebreide campagne, bedacht door marketing agentschap Buzzman. De campagne loopt onder andere via sociale media, via immozoekertjes en via affiches in de stad Leuven. Op 18 december wordt de eindwinnaar bekend gemaakt, die snel kan intrekken in zijn of haar nieuwe thuis. The other Whopper zal gedurende 1 jaar deel uit maken van de hechte BURGER KING®-familie.

Bekijk het campagnefilmpje hieronder.

* Het wedstrijdreglement van deze zoektocht is hier te raadplegen.

Wim Lefebure

Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Burger King

BURGER KING® werd opgericht in 1954 in Miami en verwelkomt vandaag wereldwijd 11 miljoen klanten per dag dankzij een uniek concept: rundsvlees dat boven het vuur gegrild wordt, verse ingrediënten, heerlijke burgers naar eigen smaak, maar ook en vooral een legendarisch product, de WHOPPER®. BURGER KING® beschikt over een breed netwerk van 61 Belgische restaurants, dat kan geraadpleegd worden op deze kaart

In België maakt BURGER KING® deel uit van Burger Brands Belgium.

Neem contact op met

www.burgerking.be